Ελλαδα

Έτοιμη η Μύκονος για τα γυρίσματα του «Emily in Paris» - Τα έργα που έγιναν πριν φτάσουν τα συνεργεία

Πότε και πού θα γίνουν τα γυρίσματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μύκονος θα υποδεχθεί σε λίγες ημέρες τα συνεργεία για τα γυρίσματα του «Emily in Paris»

Η Μύκονος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα συνεργεία που θα φτάσουν στο νησί για τα γυρίσματα του «Emily in Paris». 

Τα γυρίσματα του «Emily in Paris» θα πραγματοποιηθούν (και) στην περιοχή του Αγίου Σώστη, όπου πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης, τα οποία σύμφωνα με τον Πέτρο Νέζο του Mykonos Live Tv, ούτως ή άλλως θα γίνονταν στο νησί. «Κάποιοι λένε ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Κι όμως, είμαστε»

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Νέζος στον ΣΚΑΪ, oι παρεμβάσεις είχαν καθυστερήσει περίπου δύο μήνες, προκαλώντας ταλαιπωρία στους κατοίκους, ωστόσο κρίθηκαν απαραίτητες για τη βελτίωση του συστήματος υδροδότησης και της καθημερινότητας στο νησί. Τα γυρίσματα φαίνεται πως θα πραγματοποιηθούν στη Μύκονο από τις 18 έως τις 26 Μαΐου, με τα σχετικά casting calls να αναζητούν βοηθητικούς ηθοποιούς για τις ανάγκες της σειράς στο νησί.

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Νάζος, σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του χαρακτήρα της περιοχής είχε παίξει στο παρελθόν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία είχε συγκεντρώσει υπογραφές ώστε η παραλία να παραμείνει αναλλοίωτη και χωρίς εκτεταμένες παρεμβάσεις.