Ελλαδα

Ποια σχολεία είναι κλειστά την Πέμπτη 23 Απριλίου στην Αττική

Οι τρεις περιοχές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε ποιες περιοχές στην Αττική θα υπάρχουν κλειστά σχολεία την Πέμπτη 23/4 λόγω της εορτής του Αγίου Γεωργίου 2026

Κλειστά σχολεία την Πέμπτη 23 Απριλίου σε συγκεκριμένες περιοχές στην Αττική, καθώς τιμάται ο Άγιος Γεώργιος.

Η γιορτή του Αγίου Γεωργίου 2026 κρατά κλειστά σχολεία σε Μελίσσια, Ελευσίνα και Καματερό. Κλειστά επίσης θα είναι φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών.

Και αυτό καθώς σε αυτούς τους τρεις δήμους της Αττικής ο Άγιος Γεώργιος είναι πολιούχος. Εξ ου και σχολεία και άλλα κέντρα μάθησης θα είναι κλειστά στο πλαίσιο των εορτασμών σε αυτές τις περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Κλειστά σχολεία λόγω Αγίου Γεωργίου 2026 σε περιοχές εκτός Αττικής

Ο Άγιος Γεώργιος είναι ένας από τους σημαντικότερους αγίους της Εκκλησίας. Η μνήμη του τιμάται και σε αρκετές περιοχές εκτός Αττικής, όπου και είναι πολιούχος.

Ακολουθεί η λίστα με τα κλειστά σχολεία σε περιοχές εκτός Αττικής λόγω Αγίου Γεωργίου 2026:

  • Ιεράπετρα,
  • Γερακαρού Θεσσαλονίκης,
  • Εράτυρα Κοζάνης,
  • Βεύη Φλώρινας,
  • Σουφλί,
  • Γουμένισσα Κιλκίς,
  • Νεμέα,
  • Νεάπολη Ηλείας,
  • Νεάπολη Βοΐου Κοζάνης,
  • Βασιλικό Αχαΐας και
  • Ρίο Αχαΐας.

Προσοχή! Μην ξεχάσετε να ευχηθείτε «Χρόνια Πολλά» σε Γιώργο, Γεωργία, Γωγώ και Ζέτα μεταξύ άλλων που γιορτάζουν αύριο Πέμπτη 23 Απριλίου. Φέτος, του Αγίου Γεωργίου η εορτή δεν μεταφέρθηκε, καθώς το Πάσχα έπεσε νωρίς.