Ελλαδα

Ο Ακύλας για τον προϋπολογισμό της ελληνικής συμμετοχής – «Μπορεί να έγινε καλή διαχείριση χρημάτων»

Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι δήλωσε ο Ακύλας για τον προϋπολογισμό της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2026

Ο Ακύλας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο εξωτερικό και οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο όπου και παραχώρησε δηλώσεις.

«Ήταν πολύ ωραίο το tour, πήγαμε σε 10 χώρες, παιδιά, ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Σίγουρα νιώθω κερδισμένος. Δεν το συζητώ», είπε αρχικά ο Ακύλας.

«Παιδιά, είμαι κερδισμένος από την αγάπη του κόσμου ήδη, από όλο αυτό που συνέβη και από την αγάπη του κόσμου που βίωσα, οπότε… Δεν έχω προλάβει να δω τίποτα από τη σκηνή της Eurovision. Αυτό ήταν απίστευτο πραγματικά, με τη Ρουσλάνα αυτό που έζησα, γιατί δεν το περίμενα ότι με γνώριζε», πρόσθεσε και κατέληξε για το budget της συμμετοχής:

«Δεν ξέρω τι προϋπολογισμός ανακοινώθηκε. Και, η αλήθεια είναι, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα λεφτά, πόσα και τέτοια. Εντάξει, minimal δεν μας λες, η αλήθεια είναι! Μπορεί να έγινε καλή διαχείριση χρημάτων, δεν ξέρω. Έχω πολλή στήριξη και πολλή αγάπη, και από την ΕΡΤ και από τη MINOS και είμαι πολύ ευγνώμων. Δεν θα προδώσω τίποτα από την εμφάνιση μου πάνω στην σκηνή της Eurovision».