- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μυτιλήνη: Διακόπτονται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Τουρκία
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Χωρίς πλοία η ακτοπλοϊκή γραμμή Μυτιλήνη με Αϊβαλί στην Τουρκία λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων, πότε επανέρχονται τα δρομολόγια
Διακόπτονται μέχρι την επόμενη Τετάρτη 22 Απριλίου, λόγω κινητοποιήσεων, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, με τα οποία συνδέονται τα λιμάνια Μυτιλήνης και Αϊβαλί.
Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα Πέμπτη 16/4 στους ναυτιλιακούς και τουριστικούς πράκτορες της Μυτιλήνης από τις τουρκικές ακτοπλοϊκές εταιρείες, οι οποίες διαχειρίζονται αυτές τις γραμμές.
Όπως αναφέρθηκε, τα δρομολόγια διακόπτονται επειδή συνεχίζονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης οι κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων, οι οποίοι αντιδρούν στα μέτρα αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού.
Σήμερα αργά το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί ένα δρομολόγιο πλοίου, προκειμένου να μεταφερθούν στη Μυτιλήνη εγκλωβισμένοι στην απέναντι ακτή, Έλληνες εκδρομείς του Πάσχα αλλά και για να μεταφερθούν στην Τουρκία Τούρκοι εκδρομείς που είχαν εγκλωβιστεί στη Μυτιλήνη.
Το ίδιο ισχύει και για Έλληνες επισκέπτες, ιδιαίτερα από τη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι έφτασαν στη Μυτιλήνη για τον εορτασμό τη Λαμπροτρίτη της Μονής του Αγίου Ραφαήλ και επιστρέφουν στην Ελλάδα οδικώς μέσω Αλεξανδρούπολης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.