Ελλαδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκος σε ηλικία 56 ετών

Είχε πρόσφατα τιμηθεί για τη συγγραφή του βιβλίου του «Μας διώξαν από την Κοκκινιά»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τον Νίκο Παπαδάκο που πέθανε μετά από οξύ καρδιακό επεισόδιο

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκος, έπειτα από οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της, αναφέροντας πως πέθανε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή.

Ο Νίκος Παπαδάκος γεννήθηκε το 1970 στα Άσπρα Χώματα στον Πειραιά. Εργάστηκε στις εφημερίδες «Φίλαθλος», «Πρωταθλητής» και «Sportime», στα τηλεοπτικά κανάλια «Nova» και «TV Magic», ενώ μέχρι και και το 2025 αρθρογραφούσε στην ιστοσελίδα «zougla.gr».

Στην απονομή δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) τιμήθηκε για τη συγγραφή του βιβλίου του «Μας διώξαν από την Κοκκινιά», ενώ στις τελευταίες εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Στην ανακοίνωση του ο ΠΣΑΤ αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ανακοινώνει την πρόωρη απώλεια του δημοσιογράφου και μέλους του, Νίκου Παπαδάκου, ο οποίος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 56 ετών, έπειτα από οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Ο συνάδελφος γεννήθηκε το 1970 στα Άσπρα Χώματα του Πειραιά και στη δημοσιογραφική του πορεία εργάστηκε στις εφημερίδες «Φίλαθλος», «Πρωταθλητής» και «Sportime», στα τηλεοπτικά κανάλια «Nova» και «TV Magic», ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό αρθρογραφούσε στην ιστοσελίδα «zougla.gr».

Στην πρόσφατη απονομή δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ τιμήθηκε για τη συγγραφή του βιβλίου του «Μας διώξαν από την Κοκκινιά», ενώ στις τελευταίες εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τα κοινά του Συνδέσμου.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».