- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Πέθανε ο ηθοποιός Στέλιος Καλογερόπουλος - Αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «Κίτσου» στη σειρά Οι Πανθέοι
Πέθανε ο ηθοποιός Στέλιος Καλογερόπουλος, ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τον ρόλο του «Κίτσου» στη θρυλική σειρά Οι Πανθέοι.
Ο Στέλιος Καλογερόπουλος υπήρξε αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και συγκαταλεγόταν στους ζεν πρεμιέ της εποχής του, ξεχωρίζοντας για το ταλέντο και την παρουσία του, τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση. Η συμμετοχή του στους «Πανθέους» τη δεκαετία του ’70 τον καθιέρωσε στο ευρύ κοινό, σε μια σειρά που έγραψε ιστορία και καθήλωσε τους τηλεθεατές, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία.
Πέρα από τον εμβληματικό αυτό ρόλο, ο Στέλιος Καλογερόπουλος συμμετείχε σε σημαντικές τηλεοπτικές παραγωγές, όπως Ο Κίτρινος Φάκελος το 1981, Φανή το 1989, Έρωτας και Πάθος το 1994 και Ένας Έρωτας το 1996.