- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Συνεχίζει το εν Ελλάδι tour ο Μπραντ Πιτ - Στη Χαλκίδα ο βραβευμένος ηθοποιός για τα γυρίσματα της ταινίας
Στη Χαλκίδα βρίσκεται σήμερα ο χολιγουντιανός ηθοποιός, Μπραντ Πιτ, ο οποίος μετά την Ύδρα, βρίσκεται στην πόλη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Riders».
Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το evima.gr η θαλαμηγός «Persefoni» που μετέφερε τον Μπραντ Πιτ έπιασε λιμάνι μπροστά στο σταθμό των τρένων στη Χαλκίδα λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης 5 Μαρτίου.
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στον σιδηροδρομικό σταθμό και έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με την ολοκλήρωσή τους να είναι προγραμματισμένη για μετά τις 17:00 το απόγευμα, οπότε και αναμένεται να αποχωρήσει ο Μπραντ Πιτ από την περιοχή.
Ωστόσο, οι επιβάτες δεν μπορούν να εκδώσουν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του σταθμού, καθώς το κτίριο έχει παραχωρηθεί από την Hellenic Train στην παραγωγή για τις ανάγκες των γυρισμάτων, αλλά θα προχωρούν στην έκδοσή τους μέσα από τον συρμό.