- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποιες ώρες αναμένεται να «χτυπήσει» σήμερα η κακοκαιρία την Αττική
Πότε θα βρέξει στην Αττική
Ποιες ώρες αναμένεται να «χτυπήσει» σήμερα η κακοκαιρία την Αττική
Νέα κακοκαιρία θα επηρεάσει τη χώρα από σήμερα λόγω της διέλευση βαρομετρικού χαμηλού, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού.
Στην Αττική σήμερα η ημέρα ξεκίνησε με τοπικές συννεφιές. Το πέρασμα του μετώπου κακοκαιρίας με βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες αναμένεται στον νομό αργά το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες. Το πέρασμα θα είναι σύντομο και θα κρατήσει περίπου για δύο με τρεις ώρες, για να αρχίσει ο καιρός να ομαλοποιείται σιγά σιγά μέσα στη νύχτα.
Η πορεία της κακοκαιρίας
Σύμφωνα με το Κλέαρχο Μαρουσάκη, «περιμένουμε το πέρασμα αυτού του μετώπου με βροχές και ακόμα και τοπικά ισχυρές καταιγίδες αργά το απόγευμα και τις πρώτες βραδινες ώρες. Θα κρατήσει περίπου για δύο με τρεις ώρες για να αρχίσει ο καιρός να ομαλοποιείται μέσα στη νύχτα.
»Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποκλείεται και πριν τις πρώτες βραδινές ώρες να δούμε κάποιες τοπικές βροχές, καθώς θα πλησιάζει αυτό το μέτωπο κακοκαιρίας. Θα βρέξει αρκετά αλλά θα είναι σύντομο το πέρασμα. Θα έχει ένταση το φαινόμενο, όπως συμβαίνει σε αυτά τα περάσματα των μετώπων κακοκαιρίας, στην έναρξή τους μπορεί να δώσουν ακόμη και χαλάζι, έντονη κεραυνική δραστηριότητα και μεγάλο όγκο βροχής. Παρ'όλα αυτά δεν θα κρατήσει για πολύ και σε 2 με 4 ώρες θα έχει ολοκληρώσει το πέρασμά το. Χονδρικά μπορεί να ξεκινήσει στις 8 ώρα να πλησιάζει την Αττική και να ολοκληρώσει τη δράση του γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.