- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Νέα Ημερήσια Ογκολογική Μονάδα στην Αθήνα με δωρεά Κατσαφάδου
Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας ογκολογικής κλινικής του Λαϊκού νοσοκομείου, δωρεά της Δήμητρας Κατσαφάδου.
Στον αγιασμό για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς του νοσοκομείου, βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και παρούσα ήταν και η Δήμητρα Κατσαφάδου με τον αδελφό της και πρόεδρο της εταιρίας La Vie En Rose, Νικόλα Μαλακοδήμο. Οι τελευταίοι, με την γεναιόδωρη προσφορά τους, κατέστησαν δυνατή την ανακατασκευή του κτιρίου, που βρίσκεται στη λεωφόρο Αλεξάνδρας δίπλα στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ, το κόστος του οποίου καλύπτεται πλήρως από την εταιρεία της κας Κατσαφάδου.
Η κα. Κατσαφάδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρόοδο του έργου, χαρακτηρίζοντας τη σημερινή ημέρα ως σημαντική για τους ασθενείς. Κατά τις δηλώσεις του, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μεγάλο έργο που θα συμβάλει ουσιαστικά στην βελτίωση της φροντίδας για τους ογκολογικούς ασθενείς, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι η λειτουργία της νέας μονάδας αναμένεται να ξεκινήσει μέσα σε έναν χρόνο.