Ελλαδα

Αττική Οδός: Ανοίγει νωρίτερα η σήραγγα Λιοσίων – Από τις 06:00 προς Αεροδρόμιο

Ολοκληρώθηκαν πρόωρα οι εργασίες βαριάς συντήρησης – Ξανά σε κυκλοφορία το κρίσιμο τμήμα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Παραδίδεται το τμήμα Ασπροπύργου–Φυλής μετά εργασίες, δύο ημέρες νωρίτερα, ευχαριστίες Υπουργείου οδηγούς σήμερα πρωί Παρασκευής

Το πρωί της Παρασκευής (20/2) στις 06:00 θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία το τμήμα της Αττικής Οδού από την είσοδο Ασπροπύργου έως την είσοδο της Λεωφόρου Φυλής, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Η κυκλοφορία στο τμήμα της Αττικής Οδού είχε διακοπεί λόγω αναγκαίων τεχνικών παρεμβάσεων και εργασιών βαριάς συντήρησης στη σήραγγα Λιοσίων.

Ολοκλήρωση του έργου και επαναφορά της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό δύο ημέρες νωρίτερα

Η αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος που προέκυψε κατά τη διάρκεια των εργασιών ολοκληρώθηκε δύο ημέρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, έπειτα από συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τον παραχωρησιούχο της Αττικής Οδού.

Το Υπουργείο ευχαρίστησε τους οδηγούς για την υπομονή και τη συμμόρφωσή τους με τις οδηγίες της Τροχαίας κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων, οι οποίες κρίθηκαν απαραίτη