- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Χάος σε πτήση από Γεωργία για Θεσσαλονίκη - Επιβάτης μέθυσε, έβριζε και πετούσε μπουκάλια με νερό στο πλήρωμα - Θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας (16/2) σε πτήση από το Κουτάισι της Γεωργίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 57χρονος επιβάτης, εμφανώς μεθυσμένος, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα εντός του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φώναζε, έβριζε και επέδειξε επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε συνεπιβάτες και μέλη του πληρώματος, φτάνοντας στο σημείο να τους παρενοχλήσει και σωματικά.
Η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο όταν άρχισε να πετά μπουκάλια νερού προς το πλήρωμα και τους επιβάτες, δημιουργώντας αναστάτωση στην καμπίνα.
Το πλήρωμα αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει μέχρι την προσγείωση του αεροσκάφους, λίγο μετά τις 21:00, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Εκεί, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.