- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε άνδρα που απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του επειδή θα μετακόμιζε με τα παιδιά τους
Το χρονικό της υπόθεσης
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε άνδρα που απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του επειδή θα μετακόμιζε με τα παιδιά τους - Το χρονικό της υπόθεσης
Σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας άνδρας, ο οποίος απείλησε την πρώην σύζυγό του όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να μετακομίσει με τα παιδιά τους στην Κρήτη.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή, ωστόσο το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, με αποτέλεσμα η ποινή του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.
Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο πρώην σύζυγός της την επισκέφθηκε στο σπίτι για να δει τα παιδιά.
«Ήθελα να του μιλήσω ήρεμα, όμως άρχισε να φωνάζει και να με απειλεί ότι θα με σκοτώσει και πως δεν θα προλάβω να φύγω πουθενά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο, προσθέτοντας πως τα παιδιά άρχισαν να φωνάζουν “άσε τη μαμά”. Όπως είπε, παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί και στο παρελθόν, χωρίς όμως να τα έχει καταγγείλει.
Το επεισόδιο, όπως περιέγραψε η παθούσα, έληξε όταν ο άνδρας πήρε τα παιδιά και αποχώρησε, ενώ η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό λίγες ώρες αργότερα στην αστυνομία. Ο κατηγορούμενος, από την πλευρά του, αρνήθηκε ότι την απείλησε, υποστηρίζοντας πως υπήρξε απλώς λεκτικός καυγάς.
«Μου είπε ότι θα φύγει με τα παιδιά μας για την Κρήτη, κι εγώ της είπα μόνο “δεν ντρέπεσαι καθόλου”. Δεν γνωρίζω καν αυτές τις λέξεις που με κατηγορούν ότι είπα», τόνισε στην απολογία του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.