Ελλαδα

Βοιωτία: Ακρωτηριάστηκε 22χρονος στο πόδι σε εργατικό ατύχημα

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βοιωτία: Ακρωτηριάστηκε 22χρονος στο πόδι σε εργατικό ατύχημα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Σοβαρό εργατικό ατύχημα καταγράφηκε την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου σε βιομηχανική μονάδα στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όταν ένας εργαζόμενος μόλις 22 ετών τραυματίστηκε βαριά κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός χειριζόταν μηχάνημα επεξεργασίας μεταλλικών πλακών αλουμινίου και, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εγκλωβίστηκε σε αυτό, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατες κακώσεις στα κάτω άκρα.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να αποτρέψουν τα χειρότερα, κρίθηκε αναγκαίος ο ακρωτηριασμός του ενός ποδιού, ενώ το δεύτερο σώθηκε.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια ανησυχητική αλυσίδα, καθώς πρόκειται για το τρίτο σοβαρό εργατικό ατύχημα σε βιομηχανίες της περιοχής τις τελευταίες ημέρες, με ένα από αυτά να έχει ήδη καταλήξει σε δυστύχημα.