Ελλαδα

Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με τσεκούρι μέσα σε καταυλισμό στο Αιτωλικό

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με τσεκούρι μέσα σε καταυλισμό στο Αιτωλικό - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε καταυλισμό Ρομά κοντά στο γήπεδο του Αιτωλικού, όταν αστυνομικοί που είχαν μεταβεί στο σημείο στο πλαίσιο ελέγχων δέχθηκαν επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και με τσεκούρι.

Το επεισόδιο ξέσπασε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ., η οποία είχε ξεκινήσει νωρίτερα από το Μεσολόγγι και συνεχίστηκε στην περιοχή του Αιτωλικού.

Η αστυνομία αντέδρασε άμεσα, προχωρώντας σε επέμβαση και συλλαμβάνοντας ορισμένα άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, όπου και ανακρίνονται, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι Αρχές εξετάζουν προσεκτικά τα αίτια του επεισοδίου και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η επίθεση, με στόχο να αποδοθούν ευθύνες.