- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θάνατος 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη: Συμπτώματα ίωσης, αναμένονται ιστολογικές εξετάσεις
Σε εξέλιξη ιστολογικές εξετάσεις μετά τη νεκροψία – Δεν προέκυψε σαφής αιτία θανάτου
Πέθανε 5χρονος στην Αλεξανδρούπολη μετά από συμπτώματα ίωσης, αναμένονται ιστολογικές εξετάσεις για τα ακριβή αίτια
Ένα παιδί μόλις πέντε ετών έχασε τη ζωή του στην Αλεξανδρούπολη, έπειτα από σύντομη επιδείνωση της υγείας του, καθώς τις προηγούμενες ημέρες παρουσίαζε συμπτώματα ίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-evros.gr, όταν το παιδί έχασε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού για ανάνηψη, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Θάνατος 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη: Νεκροψία χωρίς σαφή ευρήματα
Ακολούθως, το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση δεν κατέστη δυνατό να προσδιορίσει με σαφήνεια την αιτία θανάτου.
Για τον λόγο αυτό ελήφθησαν ιστολογικά δείγματα, τα οποία απεστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν περαιτέρω εξετάσεις που αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του ξαφνικού θανάτου.
Οι γονείς του 5χρονου είναι στρατιωτικοί, γνωστοί στην τοπική κοινωνία, κατάγονται από τον Έβρο και υπηρετούν στην περιοχή. Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες περιοχές αφορά
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός την Τετάρτη
Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις
Επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας Βραχείας Φιλοξενίας
Δεν έχει σημασία μόνο πού θα πέσει το περισσότερο νερό
Πώς υποβάλλονται ενστάσεις
Σε κόκκινο συναγερμό 8 περιοχές
Πού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες
Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται αύριο να είναι έντονα
Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας
Εντοπίστηκε σε σπίτι συγγενή του
Αθωώθηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος
Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο τίμησε τον διεθνούς κύρους Έλληνα επιστήμονα
Οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
«Οι δυνατές βροχές σήμερα συναντούν αύριο Τετάρτη και θυελλώδεις βοριάδες»
Αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορίες για τρομοκρατικές πράξεις και 24 απόπειρες ανθρωποκτονίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.