Ελλαδα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρου Κηφισού, στην άνοδο της Μεσογείων - Προβλήματα στην Αττική

Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρου Κηφισού, στην άνοδο της Μεσογείων - Προβλήματα στην Αττική

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τον Κόκκινο Μύλο μέχρι την Ιερά οδό. 

Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι μέχρι τη λίμνη Κουμουνδούρου και η Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Δυσκολίες στην είσοδο της πόλης στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Προβλήματα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προς την πλατεία Ιπποδαμείας.

Δύσκολη η άνοδος της Λεωφόρου Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα αλλά και στο αντίθετο ρεύμα από Καισαριανή προς Βύρωνα. Επίσης, στην κατηφόρα από περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού και στην κάθοδο από την πλατεία Αγίας Παρασκευής έως το Ερρίκος Ντυνάν και στην άνοδο της Λ.Κηφισίας από Κατεχάκη μέχρι Αγία Βαρβάρα και στην κάθοδο στο ύψος του Αμαρουσίου, του ΟΑΚΑ και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου.

Προβλήματα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την περιφερειακή Υμηττού και την Παλλήνη έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Προβλήματα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του Αγίου Σώστη μέχρι τη Διάκου.

Δύσκολη η Λεωφόρος Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας στα δύο ρεύματα μεταξύ Ευαγγελισμού και Βουλής.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη. 

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Φυλής και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του Καματερού και στην είσοδο των Αγίων Αναργύρων στη Λεωφόρο Φυλής και στη Λεωφόρο Δημοκρατίας. 

Δύσκολη η Λεωφόρος Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου και στη Λ. Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου αλλά και η Λ.Βεΐκου προς την Καποδιστρίου. 

Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία