- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Θεσσαλονίκη: Τρεις αλλοδαποί απήγαγαν έναν Τυνήσιο και έναν Γάλλο και τους ζητούσαν 7.000 ευρώ για να τους ελευθερώσουν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: Τρεις αλλοδαποί απήγαγαν έναν Τυνήσιο και έναν Γάλλο και τους ζητούσαν 7.000 ευρώ για να τους ελευθερώσουν - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τρεις νεαροί άνδρες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες για αρπαγή, εκβίαση και παράνομη κατακράτηση δύο αλλοδαπών, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Πρόκειται για άτομα ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, με καταγωγή από τη Συρία, την Αίγυπτο και την Παλαιστίνη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, οι τρεις φέρονται να κρατούσαν παράνομα τα θύματα σε διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες απαιτούσαν χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από 4.000 έως 7.000 ευρώ, προκειμένου να αφήσουν ελεύθερους τους δύο αλλοδαπούς.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία, γεγονός που οδήγησε σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση.
Κατά την έφοδο στο διαμέρισμα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των εμπλεκομένων και στην απελευθέρωση των δύο μεταναστών, ενός υπηκόου Τυνησίας και ενός Γάλλου, βάζοντας τέλος στην παράνομη κράτησή τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε λίγες ημέρες «μπαίνουμε» στη θερινή ώρα
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ποιες είναι οι Μαρία Μπούμπα και Ιωάννα Νεράντζη
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Η Άνοιξη είναι δειλά - δειλά εδώ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.