- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Για τις κριτικές της ταινίας «Καποδίστριας» μίλησε ο πρωταγωνιστής της, Αντώνης Μυριαγκός σε τηλεοπτική εκπομπή.
Για τις κριτικές της ταινίας «Καποδίστριας» μίλησε ο πρωταγωνιστής της, Αντώνης Μυριαγκός σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ειδικότερα, ο Αντώνης Μυριαγκός επεσήμανε αρχικά πως «περίμενα ότι θα προκύψουν συζητήσεις πολύ έντονες και αντιπαραθέσεις. Είναι κάτι που το γνώριζα, ακριβώς επειδή ο Καποδίστριας είναι ένα ανοιχτό τραύμα, με την έννοια ότι για κάποιους θεωρείται αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Αυτό που διακρίνω εγώ είναι ότι ναι, από τη μια πλευρά έχουμε αρνητικές κριτικές και πολύ έντονες αντιδράσεις. Τις ακούω, ακούω όμως και τον κόσμο που πάει στις αίθουσες, βλέπει την ταινία και συγκινείται».
«Εγώ δεν έχω βρεθεί ακόμα στην αίθουσα με κόσμο για να αφουγκραστώ λίγο το κοινό αίσθημα. Ακούω περισσότερο περιγραφές που μου λένε διάφοροι, ότι δηλαδή… πήγαμε και ο κόσμος ανταποκρίνεται, βγαίνει συγκινημένος», πρόσθεσε και κατέληξε:
«Εμένα δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο ούτε και να υποτιμήσω όλον αυτόν τον κόσμο και να δώσω μια εξήγηση πολύ απλοϊκή, ότι ο κόσμος είναι εκπαιδευμένος για τηλεσκουπίδια, ας πούμε, όπως έχω ακούσει».