Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποτό σε ποτήρι
© Pixabay

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (4/1) ένας 16χρονος στη Θεσσαλονίκη, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ της πόλης.

Ο ανήλικος παρουσίασε συμπτώματα μέθης, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η άμεση διακομιδή του σε νοσηλευτικό ίδρυμα, προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα και να διασφαλιστεί η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., για το περιστατικό συνελήφθη ο 62χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, καθώς φέρεται να επέτρεψε την είσοδο και την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικο, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία.

Ο 16χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε υπό ιατρική παρακολούθηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY