Ελλαδα

Λάρισα: 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε βιασμό από δύο άτομα

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λάρισα: 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε βιασμό από δύο άτομα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Καταγγελία για βιασμό υπέβαλε μια 20χρονη αλλοδαπή από το Σουδάν, η οποία φιλοξενείται στη δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους υπευθύνους του καταυλισμού, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση τα ξημερώματα της Τρίτης από δύο συμπατριώτες της που διαμένουν επίσης στη δομή, ηλικίας 22 και 23 ετών. Η καταγγελία έγινε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και κινητοποίησε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές.

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 23χρονου φερόμενου ως δράστη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου εμπλεκόμενου. Αμέσως μετά την καταγγελία, η 20χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες συλλέγουν καταθέσεις και στοιχεία για τη διαλεύκανση των καταγγελλόμενων γεγονότων.