- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κύπρος: 63χρονος πήγε να βοηθήσει οδηγό να σταθμεύσει και εγκλωβίστηκε ο λαιμός του στην πόρτα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Κύπρος: 63χρονος πήγε να βοηθήσει οδηγό να σταθμεύσει και εγκλωβίστηκε ο λαιμός του στην πόρτα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας άνδρας 63 ετών στην Κύπρο, ο οποίος τραυματίστηκε το πρωί της Τρίτης στη Λευκωσία.
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 11:30 σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στη Λευκωσία, ο 63χρονος φέρεται να προσφέρθηκε να βοηθήσει μια γυναίκα οδηγό, που προσπαθούσε να σταθμεύσει το όχημά της.
Ωστόσο, στην προσπάθεια του να μπει στο αμάξι της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτό εκκίνησε, με αποτέλεσμα η ανοικτή πόρτα του οδηγού να κτυπήσει σε παρακείμενο όχημα και στην επιστροφή της, να εγκλωβίσει τον λαιμό του 63χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Φιλελεύθερος, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο.
Ο 63χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε διασωλήνωση.
Στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για περαιτέρω νοσηλεία και στενή παρακολούθηση.
Οι θεράποντες ιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του ως εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.