Ελλαδα

Γλυφάδα: Διάρρηξη σε κατάστημα - Έκλεψαν κινητά και smartwatches αξίας 15.000 ευρώ

Στόχος διαρρηκτών κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Γλυφάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης – Άρπαξαν κινητά και smartwatches μεγάλης αξίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κατάστημα στη Γλυφάδα και αφαίρεσαν κινητά και smartwatches μεγάλης αξίας

Διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/12) στη Γλυφάδα, με στόχο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής.

Πώς έδρασαν οι διαρρήκτες της Γλυφάδας

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι δράστες έφτασαν λίγο μετά τις 06.00 το πρωί στο κατάστημα istorm, που βρίσκεται στην οδό Μεταξά. Έσπασαν τη γυάλινη πόρτα της εισόδου, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα και smartwatches. Η συνολική αξία της λείας εκτιμάται στις 15.000 ευρώ. Η διάρρηξη διήρκεσε ελάχιστα λεπτά, γεγονός που δείχνει ότι είχαν κινηθεί με ταχύτητα και συντονισμό, πριν τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας

Οι Αρχές έχουν ήδη συγκεντρώσει βιντεοληπτικό υλικό τόσο από το ίδιο το κατάστημα όσο και από παρακείμενες επιχειρήσεις της περιοχής. Το υλικό εξετάζεται προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να διαπιστωθεί η διαδρομή διαφυγής τους.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η υπόθεση εντάσσεται στο πλαίσιο ερευνών για παρόμοια περιστατικά διαρρήξεων σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας στην Αττική.