Ελλαδα

Πύργος: Υπέκυψε στα τραύματά της 73χρονη μετά από παράσυρση από μηχανάκι

Έχασε τη μάχη στη ΜΕΘ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βαρύ πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Ηλείας μετά τον θάνατο της μητέρας της προέδρου της ΕΛΜΕ Ηλείας, έπειτα από σοβαρό τροχαίο στον Πύργο

Βαρύ πένθος και βαθιά συγκίνηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα της Ηλείας ο θάνατος 73χρονης γυναίκας, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Πύργο. Πρόκειται για τη μητέρα της προέδρου της ΕΛΜΕ Ηλείας, Στέλλας Αναστασίου, η οποία έδινε μάχη για τη ζωή της τις τελευταίες ημέρες. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της κόρης της.

Το τροχαίο στην οδό Καταραχίου στον Πύργο

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Καταραχίου, στον Πύργο, όπου η 73χρονη περπατούσε μαζί με την αδελφή της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο γυναίκες παρασύρθηκαν από διερχόμενο δίκυκλο, το οποίο οδηγούσε διανομέας. Από την πρόσκρουση, η 73χρονη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, φέροντας βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της.

Μάχη στη ΜΕΘ και πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα

Παρά τη μάχη που έδωσε το ιατρικό προσωπικό, η 73χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε, σκορπώντας θλίψη στην Ηλεία. Η εκλιπούσα ήταν μόνιμη κάτοικος Λαυρίου, όπου και θα τελεστεί η κηδεία της, ενώ βρισκόταν στον Πύργο προκειμένου να επισκεφθεί την κόρη της και την οικογένειά της.

Το τραγικό περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της οδικής ασφάλειας στον Πύργο, αλλά και την επικινδυνότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πεζοί από τροχαία με μηχανάκια και δίκυκλα.