Κουκουλοφόροι απήγαγαν κτηνίατρο στην Κυπαρισσία
Τον πίεσαν να τους αποκαλύψει πού κρύβει 180.000 ευρώ
Κουκουλοφόροι απήγαγαν κτηνίατρο στην Κυπαρισσία - Τον πίεσαν να τους αποκαλύψει πού κρύβει 180.000 ευρώ
Ένας 47χρονος κτηνίατρος από την Κυπαρισσία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα απαγωγής από τέσσερα άτομα, τα οποία, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, επιχείρησαν να τον αναγκάσουν να αποκαλύψει πού κρατά περίπου 180.000 ευρώ στο πατρικό του σπίτι στα Σεπόλια.
Ο άνδρας ειδοποίησε τις Αρχές το βράδυ της Τρίτης, υποστηρίζοντας πως γύρω στις 20:00, λίγο πριν μπει στο σπίτι του, τον πλησίασαν τέσσερις κουκουλοφόροι, τον ακινητοποίησαν και με τη χρήση βίας τον ανάγκασαν να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο, οδηγώντας τον σε απομονωμένη παραλιακή περιοχή.
Εκεί, όπως είπε, οι δράστες τον πίεσαν να αποκαλύψει πληροφορίες για τα χρήματα. Στη συνέχεια, οι δύο από τους τέσσερις πήραν τα κλειδιά του και με δικό τους όχημα πήγαν στο σπίτι του στην Κυπαρισσία, ενώ οι υπόλοιποι δύο τον κράτησαν στο σημείο. Όπως ανέφερε ο ίδιος, οι δράστες επέστρεψαν αργότερα οδηγώντας το αυτοκίνητό του και κρατώντας μαζί τους 25.000 ευρώ που είχαν βρει στο σπίτι.
Οι απαγωγείς τον μετέφεραν κατόπιν σε αγροτική περιοχή κοντά στο Βασιλικό, όπου τον εγκατέλειψαν, παίρνοντας όμως τα κλειδιά του οχήματός του. Ο 47χρονος περπάτησε μέχρι ένα κοντινό καφενείο και από εκεί ειδοποίησε την αστυνομία, δίνοντας κατάθεση για το περιστατικό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Ενώ η κακοκαιρία δεν έχει ολοκληρώσει το πέρασμα της
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Σημειώθηκαν προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας BYRON
Με τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα
Αν και αρχικά είχαν αποφασίσει την παράταση της κινητοποίησης για ακόμη 24 ώρες
Πώς θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες
Συνολικά η Πυροσβεστική πραγματοποίησε πέντε μεταφορές πολιτών
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για το επόμενο 24ωρο
Η απόφαση του λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους
Τρία άτομα παγιδεύτηκαν στο όχημά τους εν μέσω πλημμύρας
Ενόψει του κύματος κακοκαιρίας Byron που πλήττει τη χώρα
Οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση για τη λειτουργία τους θα ανακοινώνεται άμεσα
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά
Η Ολυμπία Οδός αποτελεί πλέον τον τρίτο μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της Ελλάδας
Η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε στην ιταλική αντιπροσωπεία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026
Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια
Από σήμερα το μεσημέρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.