Ελλαδα

Κίνηση τώρα σε Αττική Οδό, Κατεχάκη και Αχαρνών - Στο «κόκκινο» ο Κηφισός

Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση τώρα σε Αττική Οδό, Κατεχάκη και Αχαρνών - Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

Κίνηση τώρα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος του Αγίων Αναργύρων μέχρι και την Ιερά οδό.

Δύσκολη η έξοδος της Λ. Αθηνών από Χαϊδάρι έως Λίμνη Κουμουνδούρου και στη Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην είσοδο της Λ. Αθηνών από το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έως και την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.

Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Φυλής κατά μήκος του Καματερού.

Δύσκολη η Αττική οδός στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών έως τον κόμβο της Λεωφόρο Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης.

Δυσκολίες στην Κατεχάκη από το ύψος της Περιφερειακής Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Αχαρνών στο ύψος του Αγίου Ελευθερίου.

Δύσκολη η Λ. Βεΐκου από τη Λ. Γαλατσίου και η Λ.Κηφισίας από την Κατεχάκη ως τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κέντρο της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων και της πορείας για την 52η επέτειο εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου