- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Μητέρα Κυριακής Γρίβα: «Για άλλους βρέθηκε περιπολικό, για την κόρη μου όχι»
Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, Δέσποινα Καλλέα, μίλησε για τη διαφορά που βλέπει στον τρόπο που η Αστυνομία αντιμετώπισε την κόρη της σε σχέση με πιο πρόσφατα περιστατικά.
Σε επικοινωνία με την εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» η μητέρα της Κυριακής Γρίβα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή μεταφέρθηκε με περιπολικό όταν το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν παρουσίασε βλάβη. Θύμισε ότι, αντίθετα, η κόρη της δεν είχε συνοδεία από την αστυνομία, καθώς οι αστυνομικοί είχαν πει πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί», λίγο πριν εκείνη δολοφονηθεί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Η κ. Καλλέα είπε ότι αυτό δείχνει δύο μέτρα και δύο σταθμά στην προστασία των πολιτών. «Αντιλαμβάνομαι ότι η ταλαιπωρία της κ. Βανδή και η μεταφορά ενός ψυγείου είναι πιο πολύτιμες από τη ζωή της κόρης μου», ανέφερε.
Επισήμανε ότι ο ρόλος της αστυνομίας είναι η προστασία κάθε πολίτη ανεξάρτητα από την αναγνωρισιμότητα. Πρόσθεσε ότι, αν πράγματι υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή της Δέσποινας Βανδή, η χρήση περιπολικού ήταν δικαιολογημένη, αν και κανονικά θα έπρεπε πρώτα να κληθεί η Τροχαία.
Τέλος, σημείωσε ότι η περίπτωση της κόρης της δεν είναι μεμονωμένη και ότι υπάρχουν πολλά περιστατικά όπου δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό. Δήλωσε ταραγμένη και απογοητευμένη, υπογραμμίζοντας πως το πρόβλημα είναι γενικότερο.