Ελλαδα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά την Τετάρτη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Δείτε τους χάρτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολίτες με αδιάβροχα
Μαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία την ερχόμενη εβδομάδα - Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά την Τετάρτη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν 

Ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες αναμένονται από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης (23/10), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν αρχικά το Ιόνιο και την Hπειρο. Από το μεσημέρι έως της νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Νότιο Ιόνιο, στην Ηπειρο και στη Δυτική Στερεά.

Στη συνέχεια και έως το πρωί της Πέμπτης τα ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στη Δυτική Στερεά και τα βόρεια και δυτικά τμήματα της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση των επεισοδίων βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για την Τετάρτη κατατάσσεται στην Κατηγορία 3 (Σημαντική).

Στους σχετικούς χάρτες παρουσιάζεται ο υετός και ο άνεμος που αναμένονται (1) το πρωί και (2) τις πρώτες βραδινές ώρες της Τετάρτης 22/10.

meteo-1
meteo-2

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY