- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Απείλησε να σκοτώσει τη συζύγό του μπροστά στον 7χρονο γιο τους επειδή πίστευε ότι τον απατούσε
Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
Θεσσαλονίκη: Απείλησε να σκοτώσει τη συζύγό του μπροστά στον 7χρονο γιο τους επειδή πίστευε ότι τον απατούσε - Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, μετά από απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, που τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της συζύγου του, παρουσία του ανήλικου παιδιού τους. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών, εκ των οποίων οι τέσσερις μήνες θα εκτιθούν, ενώ το υπόλοιπο της ποινής αναστέλλεται για τρία χρόνια. Επιπλέον, αποφασίστηκε η έφεσή του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, γεγονός που οδήγησε άμεσα στην κράτησή του.
Θεσσαλονίκη: Απείλησε να σκοτώσει τη συζύγό του μπροστά στον 7χρονο γιο τους επειδή πίστευε ότι τον απατούσε - Τι συνέβη
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο σπίτι του και εντόπισε πάνω στο τραπέζι μια γόπα τσιγάρου, θεωρώντας πως ανήκε σε άλλον άνδρα. Όπως κατέθεσε η σύζυγός του, εκείνος άρχισε να φωνάζει, να σπάει αντικείμενα και να χτυπά το ψυγείο, ενώ την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, μπροστά στα μάτια του επτάχρονου γιου τους. «Έτρεμα από φόβο», ανέφερε η γυναίκα, προσθέτοντας πως κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα μαζί με το παιδί της για να προστατευθεί.
Η παθούσα περιέγραψε στο δικαστήριο ότι η βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά μέρος μιας μακροχρόνιας κακοποιητικής σχέσης. «Είμαστε 20 χρόνια παντρεμένοι και τα επεισόδια δεν έχουν τέλος», είπε, αποκαλύπτοντας πως την έχει απειλήσει ακόμη και με μαχαίρι. Όπως δήλωσε, πρόσφατα ο άνδρας είχε μεταβεί στο κατάστημα όπου εργάζεται και της πέταξε μια αναμμένη γόπα στο μάτι, επειδή θεώρησε ότι συνάδελφός της την φλέρταρε.
Ο αδελφός της γυναίκας επιβεβαίωσε στο δικαστήριο τα περιστατικά βίας, λέγοντας ότι τα περισσότερα συνέβαιναν μπροστά στο παιδί. Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν πίστευε πραγματικά πως η σύζυγός του τον απατούσε και ότι τη χτύπησε «μόνο μία φορά στο παρελθόν». Παρ’ όλα αυτά, το δικαστήριο δεν πείστηκε από την απολογία του, κρίνοντας πως οι πράξεις του αποτελούν σοβαρή απειλή για τη σύζυγο και το παιδί του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας καλέσουν
Ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες για τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.