- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω πέντε τροχαίων - Καθυστερήσεις πάνω από 30΄ στην Αττική Οδό - Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από το πρωί της Παρασκευής η κίνηση στον Κηφισό, εξαιτίας πέντε τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν διαδοχικά από τα ξημερώματα.
Ειδικότερα, οι καθυστερήσεις είναι σημαντικές και στα δύο ρεύματα, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην κάθοδο από την Κηφισιά έως τα ΚΤΕΛ και στην άνοδο από τη λεωφόρο Αθηνών μέχρι τη Νέα Χαλκηδόνα.
Η παρουσία περιπολικών και συνεργείων της Τροχαίας στα σημεία προσπαθεί να αποκαταστήσει την κυκλοφορία, ωστόσο η κίνηση εξακολουθεί να διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Αντίστοιχη εικόνα παρατηρείται και σε άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας. Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στη λεωφόρο Κηφισίας, στη Μεσογείων, στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι, στον Καρέα και κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου.
Στην Αττική Οδό, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν αναμονή άνω των 30 λεπτών στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από τη Φυλής έως την Κηφισιά, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 10 με 15 λεπτά, κυρίως στο τμήμα από Πλακεντίας έως Κηφισιάς.