- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Θεσσαλονίκη: Οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ χτύπησε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: Οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ χτύπησε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένα νέο περιστατικό εγκατάλειψης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και εγκατέλειψε τον τραυματισμένο αναβάτη στο οδόστρωμα. Το τροχαίο συνέβη στην περιοχή της Τούμπας, με τον δικυκλιστή να τραυματίζεται ελαφρά, ενώ ο υπαίτιος οδηγός εξαφανίστηκε αμέσως μετά το συμβάν, χωρίς να ειδοποιήσει την αστυνομία ή να προσφέρει βοήθεια.
Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή του Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, γεγονός που εξηγεί την απερίσκεπτη συμπεριφορά του μετά το ατύχημα. Ο οδηγός, ηλικίας 41 ετών, συνελήφθη επιτόπου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εγκατάλειψη τραυματία, πρόκληση τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση σε κατάσταση μέθης.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο τραυματισμένος αναβάτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο. Ο 41χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, ενώ η αστυνομία υπενθυμίζει ότι η εγκατάλειψη θύματος τροχαίου συνιστά σοβαρό ποινικό αδίκημα, το οποίο επιφέρει αυστηρές ποινές, ιδίως όταν συνδυάζεται με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Σε επιφυλακή παραμένουν οι Αρχές
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.