- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Ζούμε ένα φθινόπωρο από τα παλιά»: Η ανάρτηση για τον καιρό του Γιώργου Τσατραφύλλια
Για επικείμενη κακοκαιρία προειδοποιεί ο μετεωρολόγος
Τσατραφύλλιας: «Με σκόρπια ψιλόβροχα (εκτός από τα νησιά του Αιγαίο και τη Θράκη) και συννεφιές θα κυλίσει ο καιρός μέχρι την Πέμπτη»
Σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα κινείται ο καιρός καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Alpha Γιώργο Τσατραφύλλια, «Ζούμε ένα φθινόπωρο από τα παλιά...», με τη σωστή θερμοκρασία για την εποχή, αλλά και τις βροχές που είθισται να φέρνει μαζί του το φθινόπωρο.
Όσον αφορά τoν καιρό τις επόμενες ημέρες αλλά και την νέα επιδείνωση που έρχεται από την Πέμπτη, στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος αναφέρει:
«Ζούμε ένα Φθινόπωρο από τα παλιά... Με σκόρπια ψιλόβροχα (εκτός από τα νησιά του Αιγαίο και τη Θράκη) και συννεφιές, θα κυλίσει ο καιρός μέχρι την Πέμπτη 16/10/25.
Η θερμοκρασία όλη την εβδομάδα θα βρεθεί κοντά στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα προσφέροντας θερμική άνεση στον ανθρώπινο οργανισμό.
Στους 22 βαθμούς το θερμοκρασιακό ταβάνι στα πεδινά και μονοψήφιες τιμές τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.
Από την Παρασκευή τα ξημερώματα μια που θα επηρεάσει την γειτονική μας Ιταλία, φαίνεται σταδιακά να επηρεάζει με περισσότερες βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες τη δυτική Ελλάδα. Το σύστημα αυτό θα αξιολογηθεί τα επόμενα 24ώρα.
Στην Αττική δεν φαίνεται κάτι το αξιόλογο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 - 23 βαθμούς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.