Ελλαδα

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από το νοσοκομείο

Μετά το ήπιο ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από το νοσοκομείο © ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βγήκε σήμερα από το Νοσοκομείο

Ο Αρχιεπισκόπος Ιερώνυμος έλαβε το πρωί της Δευτέρας (13.10) εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στο οποίο είχε μεταφερθεί μετά από ήπιο ισχαιμικό επεισόδιο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι προσβλήθηκε από ήπιο ισχαιμικό επεισόδιο.

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι ο Αρχιεπίσκοπος μετέβη στο νοσοκομείο με δικό του μέσο και νοσηλεύεται σε μονάδα αυξημένης φροντίδας. Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Ιερώνυμος είναι ήρεμος και σε καλή κατάσταση.

Η ανακοίνωση για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Λίγο αργότερα, η Αρχιεπισκοπή σε ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι λόγω ελαφράς αδιαθεσίας, ο Αρχιεπίσκοπος «επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς”, όπου και θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση, για καθαρά προληπτικούς λόγους».

Περισσότερα σε λίγο... 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY