- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Σαντορίνη: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο 4χρονου σε πισίνα
Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Σαντορίνη, όπου ένα παιδί μόλις 5 ετών έχασε τη ζωή του από πνιγμό σε πισίνα. Η υπόθεση έχει κινητοποιήσει τις Αρχές, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη τριών ατόμων, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν ο 33χρονος πατέρας του ανήλικου, ο διευθυντής του ξενοδοχείου, καθώς και ο υπεύθυνος της πισίνας.
Από την πλευρά του, το ξενοδοχείο στο οποίο σημειώθηκε το περιστατικό υποστηρίζει πως στον χώρο της πισίνας υπήρχε ναυαγοσώστης κατά τον χρόνο του δυστυχήματος. Ωστόσο, η πληροφορία αυτή δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα από τις αρμόδιες αρχές. Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, οι γονείς του παιδιού δεν αντιλήφθηκαν έγκαιρα ότι το παιδί έχει πέσει στο νερό της πισίνας του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη. Όταν το ανέσυραν, το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του.