- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Κάτω Αχαΐα: Συνελήφθη μαθητής με σουγιά μέσα σε σχολείο - Συνελήφθη και ο 18χρονος που του τον έδωσε
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/10) σε Λύκειο της Κάτω Αχαΐας, όταν αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο μαθητών, ηλικίας 15 και 18 ετών, με την κατηγορία της οπλοκατοχής. Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στη σχολική κοινότητα, καθώς η παρουσία όπλου εντός σχολικού χώρου θεωρήθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του 15χρονου μαθητή ένας αναδιπλούμενος σουγιάς. Από την προανάκριση προέκυψε ότι το μαχαίρι ανήκε στον 18χρονο συμμαθητή του, ο οποίος το είχε παραδώσει στον ανήλικο. Οι δύο νέοι συνελήφθησαν άμεσα και μεταφέρθηκαν στο τμήμα, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.
Παράλληλα, συνελήφθη και ο πατέρας του 15χρονου, κατηγορούμενος για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος όλων των εμπλεκομένων, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας. Οι Αρχές τονίζουν τη σοβαρότητα τέτοιων περιστατικών, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αυξημένη επαγρύπνηση τόσο από τους γονείς όσο και από το σχολικό περιβάλλον.