Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις διακινητών μεταναστών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Εγνατία
Έπαιρνε 16.000 ευρώ ανά άτομο
Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις διακινητών μεταναστών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Εγνατία - Έπαιρνε 16.000 ευρώ ανά άτομο
Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν τρία άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς μεταναστών. Πρόκειται για έναν 37χρονο Έλληνα, έναν 34χρονο Βούλγαρο και έναν 24χρονο Αφγανό, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράνομη προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά υπαλλήλων. Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Μυγδονίας.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Σίνδου, όπου έλεγχος σε όχημα που οδηγούσε ο 37χρονος με συνοδηγό τον 24χρονο αποκάλυψε την παρουσία τεσσάρων αλλοδαπών χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα. Το ίδιο βράδυ, στην Εγνατία Οδό, εντοπίστηκε όχημα που κινείτο ύποπτα κοντά στα Κερδύλια, με οδηγό τον 34χρονο Βούλγαρο. Ο τελευταίος ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο, ωστόσο το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και ακολούθησε πεζή καταδίωξη που οδήγησε στη σύλληψή του. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν τρεις ακόμη παράτυποι μετανάστες, δύο εκ των οποίων κρυμμένοι στο χώρο αποσκευών.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μετανάστες είχαν καταβάλει 16.000 ευρώ ο καθένας για τη μεταφορά τους. Οι αρχές κατέσχεσαν τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν τα άτομα αυτά εμπλέκονται σε ευρύτερο κύκλωμα διακίνησης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.