- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Συνελήφθη μία 24χρονη Ελληνίδα για την ανθρωποκτονία ενός 33χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου, έξω από το νεκροταφείο του Μενιδίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 24χρονη ήταν γνωστή του θύματος, και έπειτα από έντονη λογομαχία τον τραυμάτισε θανάσιμα, εξαιτίας προσωπικών διαφορών.
Στην απολογία της η κοπέλα ομολόγησε την πράξη της και άφησε άφωνους τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, με τα όσα εξιστόρησε, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
«Mε είχε βγάλει στην πορνεία, με βίαζε και με έδινε σε πελάτες εισπράττοντας ο ίδιος τα χρήματα. Είχε βιάσει και τις δυο μου αδελφές, ενώ τρομοκρατούσε και απειλούσε την οικογένεια μου» είπε μεταξύ άλλων η 24χρονη στην κατάθεσή της.
Όπως είπε η ίδια, εδώ και δυο χρόνια ζούσε τον εφιάλτη στα χεριά του 33χρονου, ενώ είχε φθάσει στο σημείο να βιάσει τις δυο μικρότερες αδελφές της, ηλικίας 20 και 22 χρόνων, με σκοπό να της εκδίδει και αυτές στο μέλλον σε πελάτες.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.