Ελλαδα

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονης από τη Δάφνη

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονης από τη Δάφνη

Η περιπέτεια της Ντανιέλα Μ., 16 ετών, έληξε στις 27/11/2025 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Ντανιέλα Μ., 16 ετών εντοπίστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές στην περιοχή της Δάφνης, είναι καλά στην υγεία της και λαμβάνει τη φροντίδα που χρειάζεται. Τα αίτια της εξαφάνισής της διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι, η Ντανιέλα Μ. εξαφανίστηκε στις 22/11/2025 από την περιοχή της Δάφνης Αττικής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση της ανήλικης στις 24/11/2025, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Ντανιέλα Μ., και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.