Ελλαδα

Στον Δημήτρη Μελισσανίδη περνά η «Εφημερίδα των Συντακτών»

Οι τελικές υπογραφές αναμένονται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον Δημήτρη Μελισσανίδη περνά η «Εφημερίδα των Συντακτών»

Στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη περνάει η Εφημερίδα των Συντακτών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι υπογραφές του προσυμφώνου για την πώληση του 51% έπεσαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Νωρίτερα σήμερα, έγινε Γενική Συνέλευση των εργαζομένων - μετόχων όπου και ομόφωνα εγκρίθηκε (και τυπικά) η πώληση του 51% της εφημερίδας στον Δημήτρη Μελισσανίδη, σε μία συμφωνία που φέρεται να εκτιμάται στα 5 εκατ.ευρώ. Οι τελικές υπογραφές αναμένονται στις επόμενες 15 ημέρες.

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δεσμευτεί να πληρώσει τους εργαζόμενους της εφημερίδας που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 5,5 μήνες, ενώ καλείται να αποπληρώσει τα χρέη της εφημερίδας.

Ο ίδιος είναι επίσης ιδιοκτήτης της «Ναυτεμπορικής», και συγκεκριμένα της εφημερίδας, της ιστοσελίδας και του καναλιού της.