Ελλαδα

Μαρίσσα Λαιμού: Από τσίμπημα εντόμου ο θάνατος της 28χρονης

Μαρτυρίες φίλων – Σε εξέλιξη η ιατροδικαστική έρευνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίσσα Λαιμού: Από τσίμπημα εντόμου ο θάνατος της 28χρονης
© Screenshot/SKAI

Μαρίσσα Λαιμού: Από τσίμπημα εντόμου ο θάνατος της 28χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως η Μαρίσσα Λαιμού, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 28 της χρόνια.

Η νεαρή γυναίκα, ήταν κόρη του εφοπλιστή Διαμαντή Λαιμού και της συζύγου του Μπέσσυς, η οποία είχε αποκαλύψει πως το παιδί της, που είχε νικήσει τον καρκίνο, «έφυγε» από τσίμπημα εντόμου.

Η μητέρα της, Μπέσσυ Λαιμού, μιλώντας συντετριμμένη στα parapolitika.gr, αποκάλυψε πως η κόρη της υπέστη τοξικό σοκ μετά από τσίμπημα εντόμου με συνέπεια να πεθάνει στον ύπνο της.

«Το κορίτσι μου έφυγε άδικα. Την τσίμπησε έντομο, είχε φαγούρα, πήγε στο γιατρό, πήρε αντιβίωση και έφαγε. Μετά κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ. Η κόρη μου είχε σωθεί από καρκίνο και πέθανε από έντομο. Το παιδάκι μου ήταν ένα διαμάντι».

Η Μαρίσσα Λαιμού εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο από την οικονόμο του σπιτιού.

Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πως η Μαρίσσα που έσφυζε από ζωή είχε αυτή την κατάληξη. Ιδίως, όταν η ίδια βγήκε νικήτρια πριν λίγο καιρό από τη μάχη της με τον καρκίνο και μάλιστα πριν μερικούς μήνες γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύντροφό της σε ένα μεγάλο πάρτι στη βρετανική πρωτεύουσα.

Φίλος της οικογένειας Λαιμού περιγράφει αποκλειστικά στο Live News πως ενώ η Μαρίσσα Λαιμού νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο, τελικά έφυγε από τη ζωή από ένα τσίμπημα εντόμου.

«Παίρνει καιρό η νεκροψία, μια εβδομάδα μας έχουν πει. (Η διάγνωση των γιατρών) ήταν toxic effect of venom. Δεν μας είπανε ποιο έντομο, θα το βρούνε και αυτό.

Έχουνε πει «animal bite» (δάγκωμα ζώου) που εννοούν «insect bite» (τσίμπημα εντόμου), αλλά δεν ξέρουν ποιο. Το παιδί είχε πάει στο νοσοκομείο που της έκαναν θεραπεία πριν (για τον καρκίνο) οπότε εκεί της είπανε, έφυγε το παιδάκι από εκεί, είχε ένα rash (εξάνθημα), το παιδί είχε φαγούρα και της είχαν δώσει αντιβίωση και είχε και λίγο πυρετό. Αυτό είχε γίνει κι έφυγε από το νοσοκομείο με αυτή τη διάγνωση. Έφυγε 18:00 – 18:30 και της είπαν να γυρίσει σπίτι».

«Παρόλου που ο γιατρός της, ο ογκολόγος της την έστειλε με ασθενοφόρο εκεί γιατί δεν την είδαν καλά. Το παιδί δεν ήταν πολύ καλά για να πάει μόνο του εκεί και το στείλανε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Πήγε αυτή (η οικονόμος) στο δωμάτιό της να την βρει και το παιδάκι κοιμότανε, αλλά είχε «φύγει», στο κρεβατάκι της με το σκέπασμα κανονικά».

«Κοριτσάκι με πάρα πολλά χαρίσματα, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Κλαίει όλη η Αγγλία, όλοι οι γιατροί της, ήταν ένα παιδί με πολλά χαρίσματα, μόνο καλοσύνη. Ήτανε στο θέατρο, είχε όνειρα. Ανέβασε μια παράσταση μόνη της, τον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» τον Φεβρουάριο σε ένα μικρό θέατρο. Μετά τον καρκίνο φανταστείτε, δεν κάθισε ήταν ένα παιδάκι που όλο ψαχνόταν να κάνει πράγματα. Είχε δει τόσα θέατρα, όπερες, μπαλέτα όλα στο Λονδίνο όλα. Ήτανε ένα τρομερό κοριτσάκι και τώρα ετοίμαζε να ανεβάσει κι άλλη παράσταση».

Πηγή: Mega

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY