Ελλαδα

Σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο Ε14: Οδηγός παγιδεύει τον δράστη

To περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο Ε14: Οδηγός παγιδεύει τον δράστη

Σοβαρό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής Ε14, Σύνταγμα–Μαρούσι, όταν ένας 52χρονος άνδρας επιτέθηκε σε 22χρονη επιβάτιδα.

Ο δράστης της σεξουαλικής παρενόχλησης άπλωσε το χέρι του κάτω από τα ρούχα της, φτάνοντας μέχρι τα γεννητικά της όργανα, προκαλώντας σοκ και τρόμο στην κοπέλα.

Η νεαρή γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη, ζητώντας του να απομακρύνει τα χέρια του, ενώ περιέγραψε πως στη συνέχεια κατέρρευσε σε δάκρυα και πανικό. Ο πατέρας της ανέφερε ότι όταν του τηλεφώνησε δεν μπορούσε να μιλήσει από την ταραχή, ενώ έκλαιγε συνεχώς.

Ο οδηγός του λεωφορείου αντέδρασε ψύχραιμα και αποφασιστικά: σταμάτησε το όχημα στον Άγιο Θωμά, κλείδωσε τις πόρτες και κράτησε τον δράστη εγκλωβισμένο έως ότου φτάσει η αστυνομία. Σε βίντεο ακούγεται να του λέει «κάτσε λίγο κάτω, σε παρακαλώ», την ώρα που η 22χρονη τον κατηγορεί με τη φράση «ας μην άπλωνες χέρι».

Ο 52χρονος, αντιμέτωπος με τις κατηγορίες, ζήτησε συγγνώμη επανειλημμένα, προσπαθώντας μάλιστα να επικαλεστεί πως «έχει παιδιά» για να αποφύγει τη σύλληψη. Η κοπέλα επέμεινε: «είσαι ανώμαλος, με χάιδεψες, μου έπιασες το στήθος και τα πόδια».

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν γρήγορα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.