- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις άνω των 20 λεπτών στην Αττική Οδό, στο «κόκκινο» και ο Κηφισός - Ποιοι δρόμοι αντιμετωπίζουν προβλήματα
Η σημερινή Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου βρίσκει για ακόμη μία φορά τους δρόμους της Αττικής ιδιαίτερα επιβαρυμένους, με την κίνηση τώρα να δοκιμάζει την υπομονή των οδηγών. Σύμφωνα με την Τροχαία, ο Κηφισός παραμένει το πιο δύσκολο σημείο, καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα.
Σημαντική συμφόρηση εντοπίζεται και στη λεωφόρο Αθηνών, με τις ουρές να εκτείνονται από το Χαϊδάρι μέχρι και τον Ασπρόπυργο. Αντίθετα, η λεωφόρος Κηφισίας καταγράφεται προς το παρόν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν και σε αρκετούς δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας επικρατεί έντονο μποτιλιάρισμα, με τη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου να συγκεντρώνει τα περισσότερα παράπονα των οδηγών.
Εξίσου δύσκολη είναι η κατάσταση και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, όπου η αυξημένη κίνηση έχει φέρει τους γύρω δρόμους στο «κόκκινο». Στην Αττική Οδό, οι καθυστερήσεις εντείνονται στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα με τη σύγκρουση δύο οχημάτων. Οι αρχές συνιστούν στους οδηγούς προσοχή και υπομονή, ενώ παραμένει σε ισχύ η σύσταση για χρήση εναλλακτικών διαδρομών όπου αυτό είναι εφικτό.