- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραμ συγκρούστηκε με βαν στον Πειραιά - Τι συνέβη
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Πειραιά, όταν συρμός του τραμ συγκρούστηκε με επαγγελματικό βαν. Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο πριν από τις 12:00 στη διασταύρωση των οδών Γεωργίου και Κολοκοτρώνη, προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ο οδηγός του τραμ υποστήριξε ότι το βαν ήταν εκείνο που προσέκρουσε πάνω στην αμαξοστοιχία, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η σύγκρουση. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο οδηγός του βαν να παραβίασε σήμανση, γεγονός που ερευνάται στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Ευτυχώς, από το τροχαίο δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές τόσο στο όχημα όσο και στον συρμό. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και συνεργεία για την απομάκρυνση του βαν, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή ροή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.