- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για ληστεία αποθήκης διαμερισμάτων - Τραυμάτισαν με μαχαίρι τον υπεύθυνο
Οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών, ενός 42χρονου αλλοδαπού και ενός 33χρονου Έλληνα, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία σε αποθήκη που ανήκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι δύο άνδρες έγιναν αντιληπτοί μέσα στον χώρο από τον υπεύθυνο των διαμερισμάτων, την ώρα που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν ηλεκτρικές συσκευές και είδη υγιεινής.
Σύμφωνα με τις αρχές, όταν ο υπεύθυνος προσπάθησε να τους σταματήσει, ο 42χρονος αλλοδαπός αντέδρασε βίαια, επιτιθέμενος με μαχαίρι και τραυματίζοντάς τον. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι δράστες ακινητοποιήθηκαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.
Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν προηγουμένως αφαιρέσει κλειδιά διαμερισμάτων, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο πρόσβαση στην αποθήκη όπου σχεδίαζαν τη λεηλασία. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για τις περαιτέρω διαδικασίες. Οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν εάν οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις στην περιοχή.