Το Τζόκερ κληρώνει απόψε 23,5 εκατομμύρια ευρώ - Μέχρι τι ώρα μπορείτε να καταθέσετε δελτία
Τι ώρα θα γίνει η κλήρωση
Τζόκερ: Ποσό ρεκόρ έχει συγκεντρωθεί ύστερα από 42 συνεχόμενα τζακ ποτ
Το Τζόκερ κληρώνει σήμερα Κυριακή (10.8) 23,5 εκατομμύρια ευρώ.
Το Τζόκερ δίνει σήμερα 23,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ που έχει συγκεντρωθεί ύστερα από 42 συνεχόμενα τζακ ποτ. Αποτελεί το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει μοιράσει ποτέ το παιχνίδι στην ιστορία του.
Τι ώρα θα γίνει η μεγάλη κλήρωση του Τζόκερ
Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00, με την κατάθεση δελτίων να ολοκληρώνεται μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30. Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση, είτε συμπληρώνοντας και καταθέτοντας το δελτίο τους στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ, είτε μπαίνοντας στο opaponline.gr, όπου μπορούν να καταθέσουν το δελτίο τους διαδικτυακά.
Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα 23,5 εκατομμύρια ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση και με ομαδικά δελτία, τόσο στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όσο και μέσω διαδικτύου. Έτσι, μοιράζονται το παιχνίδι και τη διασκέδαση, αυξάνοντας τις πιθανότητές τους για κέρδη, καθώς όλα τα ομαδικά δελτία έχουν συμπληρωμένους περισσότερους από 5 αριθμούς.
Επιπλέον, οι παίκτες διεκδικούν και τα έπαθλα των 100.000 ευρώ, τα οποία μοιράζει το Τζόκερ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης βρέθηκαν τέσσερις τυχεροί 5άρηδες, που κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.