- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παλαιό Φάληρο: «Είδα το κοριτσάκι χτυπημένο, τα αδέλφια του είπαν ότι το έκανε η 32χρονη»
Τι αναφέρει ο άνδρας που φρόντιζε την οικογένεια της 32χρονης
Παλαιό Φάληρο: «Είδα το κοριτσάκι χτυπημένο, τα αδέλφια του είπαν ότι το έκανε η 32χρονη»
Τη σιωπή του έλυσε ο άνθρωπος που στεκόταν για χρόνια στο πλευρό της 32χρονης μητέρας της 3χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη ζωή της οικογένειας, εκφράζοντας τον βαθύ συναισθηματικό του δεσμό με το μικρό κορίτσι, το οποίο αποκαλεί συνεχώς «παιδί μου».
Ο άνδρας δήλωσε πως γνωρίζει τη γυναίκα και την οικογένειά της εδώ και περίπου πέντε χρόνια, από τη στιγμή που έφτασαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Όπως είπε, όταν ήρθαν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, ενώ τότε διέμεναν μαζί με τον σύζυγό της. Στη συνέχεια, όμως, τα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν. «Ο άντρας της την κακοποιούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος περιέγραψε ένα περιστατικό όπου η μικρή έφερε ένα τραύμα στο μάτι. Όταν ρώτησε τη μητέρα για το τι συνέβη, εκείνη ισχυρίστηκε ότι το παιδί τραυματίστηκε μόνο του, αλλά τα μεγαλύτερα αδέλφια της αποκάλυψαν κάτι διαφορετικό: «Όταν τα ρώτησα ποιος το έκανε, μου είπαν “η μαμά”».
Παρά την ανησυχία του, δεν απευθύνθηκε στις αρχές, καθώς – όπως είπε – πίστευε πως επρόκειτο για ατύχημα. «Της είπα πως, αν πάμε έτσι το παιδί στο νοσοκομείο, θα την κρατήσουν», δήλωσε, αναφέροντας τον φόβο για τις συνέπειες. Όταν αργότερα είδε στα μέσα ενημέρωσης το βίντεο με την 32χρονη, δήλωσε πως αρχικά δεν την αναγνώρισε. Ωστόσο, μόλις αντίκρισε το παιδί, ένιωσε σοκ: «Είπα “αυτό είναι το δικό μου παιδί”». Αμέσως τηλεφώνησε στη μητέρα, η οποία – όπως περιέγραψε – αντέδρασε ψυχρά: «Μη μου λες για δολοφόνους, θέλω ευχάριστα πράγματα», του απάντησε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 στρέμματα αγροτικής γης
Οι ενστάσεις που έγιναν δεκτές αντιστοιχούν μόλις στο 2,11% του συνόλου
Η νέα ρύθμιση τροποποιεί την κοινή υπουργική απόφαση του 2021
Την είδηση έκανε γνωστή ο ξάδελφός του, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης
Συναγερμός για phishing
Λίγες μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε
Δεδομένου ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δέχονται μεγάλο αριθμό ερωτημάτων
Στο επίκεντρο το «κυνήγι των ονείρων» των νέων σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο
Πρεμιέρα με ένα κείμενο για το μπάσκετ ως φιλοσοφία ζωής και ένα ποίημα της Μ. Σκουρολιάκου
Με γεμάτα πλοία, πληρότητες 100% στα ΚΤΕΛ και αυξημένη κίνηση στα αεροδρόμια συνεχίζεται η φυγή για το τριήμερο
Αυξάνεται η ποινή για τους παραβάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Πώς μπορεί να μειωθεί στο μισό το ποσό
Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών ξεκινά ο μαραθώνιος για τη διεκδίκηση των θέσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Η πρόγνωση της ΕΜΥ - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από πρόσκαιρες καταιγίδες
Μια μικρή καλλιτεχνική «ανάσα» στην καθημερινότητα των μετακινήσεων
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή για τον περιορισμό της
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Μέγιστη ετοιμότητα για το τριήμερο, με αυστηρούς ελέγχους, απαγορεύσεις φορτηγών και την καμπάνια «ΟΔΥΣΕΑΣ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.