- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Χαλκιδική: Νεκρός ηλικιωμένος στην παραλία των Φλογητών - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Τρίτης ένας 78χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Φλογητά, στον δήμο Νέας Προποντίδας, στη Χαλκιδική. Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους λουόμενους, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές για να παρασχεθεί βοήθεια στον ηλικιωμένο.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμενικό, ο 78χρονος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε γρήγορα στο σημείο. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε το περιστατικό παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών, που υπάγεται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης. Για την πλήρη διαλεύκανση των αιτιών του θανάτου, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χάρισαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή στους μικρούς ήρωες
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απομακρύνει τον κορμό
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Mία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον τομέα της οικονομίας και του δημόσιου βίου της χώρας
Η επιχειρηματίας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των παιδικών της χρόνων
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.