- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Κορινθιακός: Στο Κιάτο το πυροσβεστικό αεροσκάφος μετά την αναγκαστική προσθαλάσσωση
Στο Κιάτο ρυμουλκήθηκε το πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215 που πραγματοποίησε αναγκαστική προσθαλάσσωση στον Κορινθιακό Κόλπο την Παρασκευή (25.07). Οι δύο πιλότοι πρόλαβαν και έπεσαν στη θάλασσα και είναι καλά στην υγεία τους.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ρυμούλκησης του αεροσκάφους στον Κορινθιακό, ενώ κλιμάκιο της Κινητής Ομάδας Συντήρησης Υποβρύχιων και Θαλάσσιων Εγκαταστάσεων της Πολεμικής Αεροπορίας μεταβαίνει στην περιοχή για διερεύνηση του περιστατικού.
Το ελικόπτερο, το οποίο συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς στον Φενεό Κορινθίας, πραγματοποίησε προσθαλάσσωση κατά τη διάρκεια υδροληψίας στην περιοχή Βραχατίου Κορινθίας, λόγω βλάβης.
Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό προσθαλάσσωσης πυροσβεστικού αεροσκάφους μέσα σε λίγες ημέρες. Το ελικόπτερο τύπου Erickson, το οποίο συμμετείχε στην κατάσβεση φωτιάς στον Ασπρόπυργο κατά τη διάρκεια της πλήρωσης της δεξαμενής πιθανόν από μηχανικό πρόβλημα ανάγκασε τον χειριστή του να το προσθαλασσώσει. Ο ίδιος και οι δύο επιβαίνοντες παρελήφθησαν από ταχύπλοο και μεταφέρθηκαν ασφαλείς στη στεριά.