- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μια γυναίκα έχασε την ζωή της σε ορειβατικό μονοπάτι στον Όλυμπο
Είχε στηθεί από νωρίς μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
Nεκρή γυναίκα σε ορειβατικό μονοπάτι στον Όλυμπο
Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε σε ορειβατικό μονοπάτι στον Όλυμπο γυναίκα, για την οποία είχε στηθεί το μεσημέρι επιχείρηση διάσωσης.
Γύρω στη 1.00 μ.μ. ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για διάσωση τραυματισμένης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Πριόνια», στο όρος Όλυμπος.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες, από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Λιτόχωρου και Κατερίνης, καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 2ης Ε.Μ.Α.Κ.
Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μονοπάτι Ε4, από το καταφύγιο «Πριόνια» προς το καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Οι πυροσβέστες την μετέφεραν σε προσβάσιμο σημείο, από όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε τις απογευματινές ώρες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.