Ελλαδα

Μητέρα Βασίλη Καλογήρου: Παίξε παιδί μου, όπως πριν σου κόψουν τα «ζώα» τα δάχτυλα

Η ανάρτηση με αιχμές για τον θάνατο του γιου της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μητέρα Βασίλη Καλογήρου: Παίξε παιδί μου, όπως πριν σου κόψουν τα «ζώα» τα δάχτυλα

Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Λάρισα στις 30 Δεκεμβρίου και είχε εντοπιστεί νεκρός στον Τύρναβο, 50 ημέρες αργότερα, προχώρησε σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

H Σοφία Καλογήρου ανάρτησε μία φωτογραφία του γιού της να παίζει κιθάρα και σχολίασε το γεγονός πως βρέθηκε νεκρός με κομμένο δάχτυλο στο αριστερό του χέρι.

«Παίξε παιδί μου, παίξε όπως τότε που είχες όλα τα δαχτυλάκια σου, και ιδίως εκείνο στο αριστερό χεράκι σου πριν σου το κόψουν, λένε, τα “ζώα”, παίξε κι ας τρέχουν τα δάκρυα μας. Κάπου διάβασα ότι “Της αδικίας τα δάκρυα , τα κάνει ο Θεός διαμάντια.” Οπότε και πάλι κέρδος έχουμε. Τις κιθάρες σου τις χαρίσαμε στη μνήμη σου και θα χαίρεται όποιος τις έχει, θα παίζει και θα ακούς και θα χαίρεσαι κι εσύ άγγελέ μου. Δόξα και πάλι Δόξα τω μεγάλω Θεώ που σ’ έχει κοντά Του», αναφέρει στην ανάρτησή της.