- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι του Βίκου για Αμερικανίδα τουρίστρια
Συντονισμένες έρευνες για τον εντοπισμό της - Έπεσε σε δύσβατο σημείο
Σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης Αμερικανίδας στο φαράγγι του Βίκου - Έπεσε σε δύσβατο σημείο - Αναμένεται ελικόπτερο για συνδρομή.
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης Αμερικανίδας τουρίστριας, η οποία φέρεται να έχασε την ισορροπία της στο φαράγγι του Βίκου, με αποτέλεσμα να πέσει σε δύσβατο σημείο, βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι.
Η γυναίκα, μαζί με ομάδα Αμερικανών, έφτασε στο Ζαγόρι για να διασχίσει το φαράγγι του Βίκου, μία επικίνδυνη διαδρομή που απαιτεί πεζοπορία σε ορειβατικό μονοπάτι διάρκειας 7 ωρών, με σημεία που κόβουν την ανάσα, κάτι που τελικά οδήγησε στην ανάγκη για επιχείρηση διάσωσης.
Στο σημείο έσπευσαν η 5η ΕΜΑΚ, η ΕΜΟΔΕ καθώς και κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν καλά το σημείο της πτώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και ελικόπτερο για να συνδράμει στη διάσωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.